Wie ben ik?

Lynn, 35 jaar, geboren en getogen in Lommel, vriend, 2 pluskinderen, 1 petekind, 3 honden, hoofdberoep technisch projectmanager/software engineer, bijberoep fotografie en ontwerp…

Mijn fotografie avontuur, hoe het ooit begon? 13 jaar geleden werd mijn paard ingeslapen; helemaal ontredderd/verdrietig/ontroostbaar besefte ik ook dat ik zo goed als geen foto’s had. Toen een tijdje later Hester, mijn viervoetig hartenkind in mijn leven kwam moest en zou ik meer foto’s hebben van haar. Ondertussen was ook de gsm met camera iets meer ingeburgerd. Maar de foto’s die ik mooi vond waren toch net iets meer dan een snelle gsmfoto. Dus ging ik voor de compactcamera, spiegelreflexcamera, en volgde ook opleidingen in avondonderwijs, workshops, meeloopdagen, … En heb ik ondertussen honderden foto’s van mijn viervoetige hartenkinderen.

Als het allemaal wat beter begint te lopen weten mensen je te vinden en zo kwam de liefde voor familiefotografie, maar ook huwelijken kwamen op mijn to do lijstje.

Zo dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en voor het vertrouwen! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten voor een vrijblijvend koffietje (of iets anders, ik drink niet zo graag koffie :)) en een eventuele shoot.

 
fotografie – fotograaf – lommel – limburg – belgiĆ« – gezinnen – huisdieren – families – trouw – huwelijk – koppels – zwangerschap – baby

Foto door Marie Bouly